Veckans fynd!


 

Säga vad man vill om dessa, i vissas ögon anskrämliga skor men sköna att gå i är de och jag tyckte jag gjorde ett riktigt fynd när jag köpte mina för 20 kronor på en rea.

Då hade jag i månader lånat makens som jag köpte som ”trädgårdsskor” åt honom.

Personligen tycker jag att det finns en tid och plats för allting och skulle exempelvis aldrig få för mig att gå till jobbet iförd dessa skodon men när man ska springa och hämta posten, gå en snabb kissrunda med Soya eller bara gå ut i trädgården är de perfekta- tycker jag.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. sofia

    Såna skor må vara det fulaste man kan ha på fötterna men för mig som går ganska mycket ibland på jobbar så måste jag säga att jag köpte mina på D*llars för typ 20-30 kr och jag har aldrig sedan jag började gå med dessa haft ont i varese fötter/hälar eller i knän!! Och då ska gudarna veta att jag förrut gick i dyra ec*o skor på jobbet och hade alltid ont i fötterna efter en hel dag på jobbet.

    Så nog må de vara fula men ack så bra! 🙂

    Svara
  2. My

    Haha, jag kan ju inte med dem alls och som MBT-användare går de fetbort 🙂 Mina fötter är kräsna 🙂

    Svara
  3. sofia

    Var tvungen att googla på MBT skor då. Men jisses….dom skorna är ju ännu fulare än dessa ”foppa” skor 😉 hahaha….men dom är säkert högklassigt sköna dom också 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>