Dagens (samvets)fråga

Scenario:

Du ”fyller jämnt” och nästan alla i ditt stall har samlat ihop till en present till dig- ett schabrak.

Då detta överlämnas inser du direkt att detta schabrak inte alls faller dig i smaken- du tycker tvärtom att det är jättefult.

Vad gör du?

* Använder schabraket några gånger för att ”visa god vilja” trots att du avskyr det.
* Trycker in schabraket längst in i skåpet och använder det aldrig någonsin.
* Frågor om du kan få byta det mot något annat.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Jag hade använt schabraket på ”hemmaplan”, är bara passformen bra så kan det ju kvitta. Däremot hade jag kanske inte haft det när jag åkt och tränat. Nu är jag ju inte typen som på hemmaplan kan känna avsky för ett schabrak, är det bara rent och passar bra så spelar det ingen roll, jag ser det inte när jag rider.

    Svara
  2. Titti

    Frågar om jag kan byta det! Kan alltid säga att jag har så många schabrak redan och att jag behöver något annat!

    Svara
  3. G

    Åh vilket jobbigt läge, jag skulle nog inte fixa att be att få byta. Har t ex ett asfult (säkert dyrt) glasfat som vi fick i bröllopspresent av äldre släktingar som inte brytt sig om vår önskemål om INGA PORSLINSGREJER, bara att ställa längst in i skåpet. De träffar vi ju däremot inte så ofta som stallkompisarna så jaaa, det är väl bara att använda shabraket ibland. Eller oj, det råkade visst gå sönder eller bli förstört i tvätten 😉

    Svara
  4. rackemarie

    Klart jag använder schabraket även om jag kanske inte skulle valt det själv. Efter ett tag kanske det inte blir lika ofta:)

    Svara
  5. Jessica-Stalltjej.se- Tävla om en Perfect Shoulder Hållningsväst!

    Jag är typen som använder det på hemmaplan bara för att visa att jag är tacksam över deras ansträngning och att de faktiskt brytt sig om att försöka. Sen anser jag också att det är tanken som räknas, och den dag du står med skitiga schabrak (trasig tvättmaskin eller något) så funkar det även om det inte är det finaste du sett. Funktion före estetik, haha. Jag blir glad över att folk visar att de bryr sig om mig, sen om det är min stil eller inte är lite sekundärt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>