Skritt-valet är fritt

Ja…det tyckte nog Kreon i alla fall för efter ca 15 minuters helt normal mycket lugnt skritt trodde han att han kunde välja att hoppa omkring som han ville.

DET tyckte inte hans ägare som försökte sätta stopp för sprättandet bäst hon kunde och det lyckades ganska bra vilket i stället fick Kreon att gå och tandgnissla argt resten av passet och så att det ekade i ridhuset.

Jag har hört detta ljud förut; det uppträder någon enstaka gång när något ”stör” känslighets-ministern och det är tur att det är sällan för jag, som kan vara ganska känslig för vissa ljud (småbarn som kinkar och hundar som gnäller, gnyr och skäller tex) skulle bli tokig om han höll på så för jämnan.

När jag hade en lugn men ”känslig” skritt passade jag på att få till lite tramp- lika bra att utnyttja elektriciteten till något vettigt.

Men jag får verkligen hoppas att djuret coolar ner sig; ska det bli värre för varje dag kommer jag inte, som idag och tidigare, längta tills nästa pass 5 minuter efter att jag har hoppat av.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>