Fredag- skritt: en hit!


Efter snabb återhämtning!

Även idag höll sig min lilla häst på mattan och skrittade lugnt och fint.

Dock känner jag att det är ett bedrägligt lugn, vid ett par tillfällen började Kreon att trampa på stället och det känns som om han hade blivit mer och mer uppeldad om jag inte hade brutit detta steppande direkt.

Så idag blev det ingen mini-trampträning och ska jag fortsätta med den så får det nog bli det sista jag gör innan jag avslutar ridpassen för det eldar upp honom för mycket just nu.

Jag travade också i kanske totalt 2 minuter och de 3-4 gångerna jag ville ha trav trodde Kreon just att jag ville att han skulle trampa och ville inte riktigt trava framåt som han vanligtvis gör när jag sätter igång i trav.

När jag kom hem fick jag en mindre chock- Soya välkomnade mig i dörren genom att hoppa på 3 ben och vägrade att sätta ner det fjärde (ett bakben).

Vi gick ut i trädgården (jag gick, hon hoppade) och jag drog och böjde och bände i benet åt alla håll och kanter och först efter flera minuter började Soya att gå normalt och vi kunde cykla iväg som jag hade tänkt från början.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>