4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Nej, visst bryr sig folk lika lite. Men nu kan man tvinga på folk den informationen vare sig de vill eller ej. Mouahahahahaha.

    Svara
    • Birgitta

      Olika saker är ju olika viktiga för folk och ibland kan man ju bli lite inspirerad till och med av vad folk sitter och äter :)!

      De enda kommentarerna jag konsekvent vägrar att svara på är när vuxna människor på fjortis-vis vill verka lite spännande och hemliga och postar inlägg som ”nej….helvete”, ”idag är jag sååå besviken” eller ”åh vilken underbar överraskning” bara för att läsaren ska skriva något i stil med ”berätta, berätta…VARFÖR är du så glad/ ledsen/ whatever”. Själv tycker jag bara det är urlöjligt (men det är jag det…har man sagt A får man säga B i min värld).

      Svara
  2. Anna-Karin Eng

    Jag håller med helt och fullt. Det är lite barnsligt faktiskt. Folk ska inte behöva böna och be och dra ur mig saker. Jag skriver nog mer rättframt. Fast den där ”Jag har bajsat” , den var ett facerape av min svåger. Så ärlig brukar jag inte vara.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>