Ibland är det bra att läsa andras bloggar

Satt och läste Matilda Holmströms blogg igår och hon tipsade om fleece-täcken med hals.

Jag äger, som jag har berättat sedan tidigare, om inte tusen 🙂 så i vart fall typ 20 olika täcken men blev TROTS det (fyyyyyy) sugen på just ett sådant.

En anledning är att jag faktiskt nästan bara har vintertäcken och regntäcken och att både Archie och Kreon har tagit sönder de fleecetäcken jag haft (som Archie vänligt nog vunnit åt mig) och att jag inte vill använda täcken som är trasiga.

Nu har jag bara ett segertäcke kvar och det är jag rädd om av lite nostalgiska skäl så jag tänkte att ett extra täcke kunde vara bra om vi tex åker och tränar hos X.

Men innan jag tryckte på ”order-knappen” kom jag på: jag HAR ju ett fleecetäcke,  med hals till och med…och det har jag haft i nästan 10 år då jag blev sponsrad med det till Décima från ett företag som ville att jag skulle göra reklam för deras täcken.

Täcket har jag haft liggande i min transports klädkammare i ganska många år ”just in case” dvs som ett reservtäcke ifall jag skulle behöva ett extra täcke på tävling.

Jag har ju även med mig extra nummerbrickor, kavaj, hjälm, grimskaft…you name it så i sak är det inget konstigt att jag haft täcket liggande där men hur många gånger tror ni att jag har tagit fram det? Exakt: NOLL!

Så idag plockade jag fram det, insåg att det var ännu snyggare än jag mindes det och ska nu börja använda det igen :)!

Och för er som inte har ett snyggt fleecetäcke kan jag ju föra Matildas tips vidare: ni kanske vill köpa detta ? Finns ju avsevärt billigare täcken i Ullared tex men detta såg både snyggt och rejält ut.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>