The typical whippetägaren…..

….väljer mellan 2 olika hundhalsband- köper båda (älsklingen måste ju vara fiiiin)

…..väljer mellan nya byxor och en ny tröja till sig själv- köper inget (äh…jag kan nog ha de här gamla trasorna ett tag till….)

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Mina två whippettöser har ett halsband var som de använder dagligen. För några år sedan, köpte jag två till för de gamla började bli utslitna och det var konkursutförsäljning i en butik. Jag har fortfarande inte tagit till de nya. 😉 Fast skulle något av dem gå riktigt sönder så har jag ju hela och fina att ta till. Gränsen för vad de gamla håller för är snart uppnådd. Så mina fina whippettöser har två halsband, men inte fler. De har två täcken varav två måste lagas. Så mina töser har inte en massa sådant.
    Fast leksaker har de en hel del, som de faktiskt leker med till och från, i alla fall får jag dagligen samla ihopo och lägga tillbaka en massa leksaker i deras lilla leksakslåda.
    Känner mig inte riktigt som någon typisk whippetägare i det här fallet. Det kan nog bli så att jag köper två par tröjor och två par byxor till mig istället, någon gång per år eller så när jag behöver det. 😀
    Zahra och Hilda är nöjda ändå, tror jag.

    Svara
    • Birgitta

      Näää…du är nog inte en typisk whippetägare i detta fallet Görel, inte utifrån andra ägare jag hört berätta om den mängd med attiraljer de har till sina hundar.

      Till och med jag som inte känner mig som en hundprylstokig shoppare har en del täcken till Soya varav jag förvisso fått 2 stycken men ändå inte kunnat motstå att köpa några till :). Och de kommer säkert att hålla i många år.

      Koppel och halsband har jag också flera; har köpt något ”för det är ju så billigt” (en koppel kostade 20 kronor och jag har haft det i flera år tex).

      Jag har fortfarande kvar Soyas ”valp-stryp” som jag fick när vi köpte henne för 4 år sedan.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>