Birgitta utan tv- hur ska det gå?

Ja, kära vänner- jag är offer för ett grymt och ofrivilligt experiment; vår parabol har lagt av sedan i tisdags (!) och jag har sedan dess inte kunnat se en sekund på tv.

Som ni kanske förstår (eller inte?) är detta en hård prövning- jag är ständigt på väg mot tv:n eller fjärrkontrollen bara för att i sista minuten inse ”näjustdetnä….det går ju inte”.

Får väl i sammanhanget ge VIASAT en eloge som kunde ha skickat ut en tekniker redan i fredags eftermiddag (och som dessutom gav oss 1 månads gratis tv-tittande eftersom vi nu är utan kanaler) men då kunde varken jag eller maken omöjligt vara hemma så det fick bli ett bokat besök nu på torsdag i stället.

Sägas ska att jag EGENTLIGEN inte betraktar mig som någon ”tv-fanatiker”, det finns endast en handfull program som jag verkligen följer men jag har alltid på tv:n på kvällarna och har som bakgrund till när jag sitter med laptopen i knät.

Så att vara utan dator hade varit långt värre men ändå…

Vi får väl se hur jag överlever experimentet ”leva utan tv- går det?” men jag kan redan nu avslöja att kvällens sista avsnitt av Downton Abbey kommer att ses hos moderskapet- DET vill jag inte missa för allt i världen!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Ta datorn i knäet, sätt dig i soffan o kolla Historieätarna på SVT play. Det är bra tv det 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Ja, om du vet hur jag kan se Downton Abbey (visas på tv 1) på min dator samtidigt som det sänds så tipsa gärna.
      Man ska väl kunna se det på Svt Play men då får man vänta någon timme = glo mitt i natten?

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>