Veckan som gått

Sista veckan med mer ledighet än bara på helgen och det känns både tråkigt och skönt.

Visst är det härligt att vara ledig men samtidigt så känns det ändå bra att komma in i de vanliga rutinerna.

Skönt också att slippa det eländiga smällandet av raketer även om man i en håla som Staffanstorp är mycket mer förskonad än i Malmö.

Inte en minusgrad har skymtats i veckan, tvärtom har det de flesta dagarna varit både 5 plusgrader och mer.

All snö och is är borta, nu håller hästarna i stället på att drunkna i lera- skånsk vinter as we know it!

Under veckan har Kreon varit hos X och visat nya fina galoppombyten och även då jag själv red för Christina i torsdags var det ett mycket lyckat ridpass.

2 uteritter har det blivit, i måndags och i lördags och veckan avslutades med studshoppning- vår nya träningsmetod :).

Min bil blev väldigt smärtfritt fixad i onsdags och även vår tv går numera att titta på efter att vår parabol hade varit ur funktion i en hel vecka. Det kändes faktiskt väldigt tomt utan tv:n, det ska erkännas, även om jag egentligen mest har den på som bakgrund till surfande och läsning.

Både den dunkappa och ridväst som jag beställde veckan dessförinnan via nätet kom och jag är supernöjd med båda. Kappan använder jag än så länge på jobbet- får väl se om jag nämns skita ner den i stallet :).

Kyras clinic i söndags var ett trevligt arrangemang- synd bara att jag inte hann prata mer med en del av mina bloggläsare.

Nu hoppas jag bara på att jag kan förverkliga den enorma ”ridsugenhet” som uppstod efter detta evenemang- bäva månde Kreon!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>