Tisdag- som sig bör

Idag var det Christina-träning som sig bör och vi fortsatte att träna på det vi gjorde förra gången och som jag själv också pulat med på senare tid- skolor, förvänd sluta, skänkelvikningar och bakdelsvändningar.

De sistnämnda gick lika lätt som vanligt för höger skänkel och något bättre än vanligt för vänster men det är långt kvar.

Vi gjorde även några serpentiner i galopp som gick bra utom när Kreon bytte KLOCKRENT vid ett tillfälle från höger till vänster galopp- något han aldrig gör med mig i sadeln när det är MENINGEN….

Några uppridningar på medellinjen med först en volt till höger och efter några meter en ny till vänster (en av linjerna i gamla LA:3-programmet) blev det också och dom gjorde Kreon fint och utan problem.

Pratade förresten med en person igår som var helt chockad över hur mycket pengar jag lägger på träningar av Kreon men jag kan ärligt säga att hade jag tjänat mer hade jag tränat ÄNNU mer :)!

3 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja, personligen tycker jag både att det är nyttigt (utvecklande) och roligt- kul att liksom dela upplevelsen av framsteg osv med någon kunnig, dvs tränaren.

      Jag har inga problem med att träna dressyr på egen hand men onekligen ger det mer med ett par kunniga ögon från marken.

      Har aldrig förstått de som tycker att dressyr är TRÅKIGT- då gör man det inte på rätt sätt :)!

      Svara
  1. Dagge

    Vad roligt att du hittat ett sådant bra alternativ till NN :-). Jag kan tänka mig att C är bra att träna för ….. hon dömer väldigt bra tycker jag och vågar använda hela skalan.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>