Lördag- ett mysterium

Idag var det egentligen meningen att jag och Kreon skulle delta i ett ”event” ( i skritt) som det verkar ha gått troll i för vår del.

Förra gången jag skulle ha varit med blev Kreon halt och fick bara gå i hage och denna gången blev han ju tjock i benet igår och när jag bestämde mig för att åka ändå så blev eventet inställt.

Jag vill inte skriva mer än så innan jag vet de exakta omständigheterna kring varför det hela blev inställt men tråkigt var det hur som helst.

”Inget ont som inte har något gott med sig” heter det ju dock och det goda idag var att Anna och Hera fick sällskap på sin över en timme långa skrittrunda av oss.

Kreons ben var mindre svullet och ömt idag och han skötte sig som en SUPER-STJÄRNA under hela ritten. Den som hade sett hans cirkuskonster igår hade inte trott att det var samma häst (eller hade trott att han hade på pågående hjärnblödning igår och var i koma idag).

Men med trygga Hera framför näsan så rådde inga tveksamheter och inte ens när HON hoppade till för något brydde han sig.

Ja, Anna..jag vet att du läser bloggen så feel free att intyga att du idag såg Kreon at his best :).

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>