Fredag- lite lätt sådär

Eftersom det blev ett rejält pass hos X igår valde jag att förvisso rida dressyr idag också men att ändå ta det lite lugnare och inte spänna bågen sådär jättemycket.

Jag red mest tempoväxlingar och inte några rörelser utom några öppnor utmed långsidorna men det kändes som att det räckte och var en lagom nivå.

Kreon kändes inte det minsta trött men det vill jag inte att han ska göra heller, inte efter sådana här pass i alla fall.

Nu sitter jag och försöker tina upp i soffan- det känns verkligen tråkigt att det är så pass kallt som det är när halva mars har passerat.

Jag börjar få panik över att årets vår ska bli som förra årets- först var det vinter, sen vår i några dagar typ och sedan kom sommaren.

Våren är ju den härligaste årstiden (om den är varm och solig) eftersom man då fortfarande har sommaren att se fram emot så jag vill gärna att den varar läääänge, inte fryser inne som den ser ut att göra just nu :(.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>