Söndag- framåt- i dubbel bemärkelse!

Förra helgen blev det ingen hoppning eftersom jag inte vågade riskera något inför Kreons tävling. Jag var framför allt rädd att han skulle trampa av sig någon sko eftersom skoningen hade blivit förskjuten pga hovslagarens semester och ville gärna att han skulle få chansen att klara sitt andra kval till MSV B vilket han ju också gjorde.

Men idag var det dags igen- det blev den sedvanliga studshoppningen och det verkar som att Kreon börjar bli bli lite lätt uttråkade på att hoppa på samma gamla vis. Jag får nog börja hoppa uppsuttet snart känns det som fast jag inte känner mig så sadelfast i min flatback hoppsadel.

På eftermiddagen skrittade jag ut och idag flög fan i mig och jag satt upp redan på anläggningen och valde att skritta ut på en runda jag inte ridit ensam på en evighet- helt enkelt för att Kreon har stannat trettioelva gånger och varit ganska bråkig över lag och rundan går ganska mycket på en ibland rätt så trafikerad väg. Inte så kul att ha x antal bilar i kö bakom sig medan Kreon står tjurigt fastfrusen i marken om man säger så…

Men…kanske håller djuret på att mogna eller så kände han att jag inte var på något lekhumör idag för han gick banne mig hur fint som helst, med sina mått mätt.

Visst blev det några stopp men jag kunde bryta dom väldigt snabbt och det var inte i närheten av fornstora dars mupperier.

Ja, herregud…tänk att man kan tycka att det är FANTASTISKT att ens 8 år gamla häst efter 1½ år klarar av att HYFSAT prestera det som hans föregångare lätt som en plätt gjorde redan som 3 och 4 åringar…

Å andra sidan var ingen av dom i närheten av hans debut i MSV B i torsdags första gången DE startade på denna nivå (och Archie kom inte ens så långt) så det kanske jämnar ut sig…eller nåt…

Konstaterade också idag att min bil såg FÖRFÄRLIG ut efter en lång och hård vinter och insåg att den måste tvättas.

Tyvärr insåg även halva Staffanstorps bilkår detsamma så jag fick köa hur länge som helst innan det blev min tur att köra in i tvätthallen.

Och vad tror ni händer 2 minuter innan jag kör in i denna?

Efter minst en vecka utan en droppes nederbörd börjar det hällregna och därefter kommer även lite snöblandat regn…vad är oddsen?

Men bilen blev till oigenkännlighet ren- måtte den nu inte bli helt nerslaskad snart igen!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>