Onsdag- det är därför!

De som, ibland fullt förståeligt eftersom  de inte vet allt, undrar hur jag står ut med Kreons mupperier skulle ha sett honom idag!

Eftersom de blåste ganska mycket fick jag för mig att jag skulle ”utmana” Kreon lite och rida i paddocken.

”Börjar han dumma sig kan jag träna på att försöka visa honom vem som bestämmer” tänkte jag bestämt när jag äntrade utebanan och om Kreon kunde läsa mina tankar tänkte han nog ”knock yourself out du lustiga lilla flicka”.

Därefter följde ett ridpass to die for, galoppdelen var den bästa jag någonsin upplevt och då vet ni ju ändå hur otroligt fin jag tycker att Kreon är.

Det spelade ingen roll hur många gånger jag frågade Kreon ”kan du….” eller ”vill du…”- han svarade bara ”ja för f..n…självklart, absolut” på allting och gjorde det sååååå bra.

Det var som att han ville visa mig vad jag kommer att missa om jag säljer honom eller kanske be mig att tänka tillbaka på detta ridpass när jag känner mig rasande efter nästa gångs muppeirer….för de lär så klart komma när som helst och om inte annat om jag rider ut eller nästa gång jag tävlar.

Nej…jag var helt i chock över denna lydnadsmaskin som gick i rättvänd och förvänd galopp så samlat att han nästan stod stilla, som gick att flytta i öppna och sluta, kors och tvärs, som gjorde tusen fattningar ur skritt, världens finaste enkla byten…ja, det var ingen ände på vad som gick att göra utan ett enda felsteg.

Trots att jag tänkte att jag inte skulle göra några byten för att inte förstöra den 100 %-iga superkänslan så kunde jag givetvis inte hålla mig och undernas under….2 superbyten av 2 möjliga åt det lätta hållet och 2 av 2 helt ok byten åt det svåra hållet.

Ja, nöjdare kunde jag inte vara när jag avslutade men även förvånad….vad tusan tog det åt djuret?

Varför var han så otroligt lugn på den superblåsiga banan och varför gjorde han ALLT perfekt? Nej, det här djuret är inte lätt att förstå sig på 🙂 ……..

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>