Torsdag- a small step for mankind….

Idag var det dags för ”veckans tjafs”- uteritt med andra ord….

Men som rubriken säger; även om mina och Kreons framsteg med normala hästars mått säkert ter sig skrattretande så är det storartade framgångar jag har uppnått den sista tiden.

Saker som Kreon förr kunde glo på i en evighet och vägra att gå förbi utan tusen minuters övertalning skrittar han numera förbi som ingenting och jag kan både trava och galoppera där han tidigare skrittat med tvekande steg.

Ja, idag var vi ute i en timme där jag galopperade ganska mycket i extremt samlad galopp, dels för att det är hårt i marken, dels för att det är bra träning men också för att jag inte vill ha någon större fart om djuret plötsligt skulle tvärnita eller kasta sig.

Och när hästen går, ja då går han ju lika fint som i dressyrarbetet och man sitter och njuter så kan man ”bara” få honom att just GÅ så är lyckan total :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>