Olika sätt att motionera

Noterade åter idag att det finns olika (o)behagliga sätt att motionera på.

Man kan rida dressyr på en fin häst (eller driva sig svettig när han står som fastfrusen någonstans i bygden….) eller kan man som en man som jag har mött nu några gånger JOGGA MED RYGGSÄCK!?!?!

Det ser sååå jobbigt ut men jag antar att han gör det frivilligt :)!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Moa

    Min sambo går långa hundpromenader med jättetung ryggsäck… synnerligen effektivt, men alldeles för tråkigt för mig. Å andra sidan tränar jag på gym, det är ju inte heller så roligt enligt andra.

    Svara
  2. Rie

    Min sambo älskar att ta ut sig ordentligt. Han brukar ladda ryggsäcken med tunga hantlar och så går/springer han upp och nedför vår rejäla slalombacke 4-5 gånger…..
    Vi har nyss kommit hem från er 2,5 timmars buggträning (kurs för instruktörer och vi var försökskaniner) och nu for han iväg och åkte rullskidor….
    Jag försöker däremot att han tynger på fotlederna när jag är ut och går. Det känns inte så mycket med jag hoppas att det gör litegrann i alla fall.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>