Lördag- fler nya vägar

Åhhh vilket härligt sommarväder vi har. Visst blåser den en hel del (jotack…det märks när man cyklar i motvind med Soya…) men det är nästan behövligt för annars hade man nog svettats rejält.

Jag, JAG (aka en av Skånes mest frusna personer) red i bara pikétröja idag (jodå…jag hade stövlar och byxor också 🙂  )- jättehärligt.

Red en kort runda som vi inte har ridit på en evighet men där man slipper trafik och det gick lugnt och städat tillväga.

Man kommer ju inte så långt på 30 minuter och just nu är det ju bra när jag inte SKA skritta mer men annars tycker jag att det är tråkigt att vi är så begränsade vad gäller uteridningsmöjligheter om man inte vill rida på samma vägar fram och tillbaka.

Soya hade slipsen ute under stora delar av sin motionsrunda- så fort det hettar till tappar hon bjudningen :).

Annars är hon som vanligt och själv räknar jag de anfallsfria dagarna (9 idag) och är glad så länge det förblir så.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Mandasliv

    Skönt att hon klarat sig från anfall!
    Vi har de rätt bra här uppe då de finns massor av vägar att rida och köra på med knappt nån trafik 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Det låter härligt. Jag tycker att ”min” anläggning är toppen på många vis men de usla uteridningsmöjligheterna är ett klart minus, framför allt när man har en så här jobbig häst som jag har.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>