Torsdag- jäkla häst

Idag såg jag fram emot att jobba med Kreons mupperier på gräsbanan mitt emot ridhuset- det är det närmaste jag kommer hur han betett sig på de 2 sista tävlingarna med mig och kan jag träna bort beteendet på hemmaplan så ökar ju chansen att få bort det även på bortaplan till slut men se på f…n.

Kreon måste ha läst gårdagens avslöjande blogginlägg om hur han kan bära sig åt för han hade minsann inte en tanke på att upprepa det bockande han så gärna ville ägna sig åt igår.

”Se på mig…titta ur lugnt jag galopperar…ha ha ha” tycktes han säga den lilla apan :).

Så det blev lite travande och galopperande runt runt på den minst 60 meter långa banan och sedan red jag ut på en runda som tidigare också orsakat hopp och skutt men som Kreon avverkade utan att lyfta på ögonbrynet. Det finns hopp om livet med andra ord :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Jag brukar skoja och säga att han är en ”dålig hingst”, dvs han TROR att han är en hingst men han har liksom totalt glömt bort vad en hingst egentligen gör och kör bara någon knäpp egen version som är heeelt fel.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>