Torsdag- roligt och tråkigt

Om vi ska klara av det tråkiga först så fick ett nytt epilepsianfall hos Soya idag mig att i alla fall bestämma mig för att börja medicinera henne och ta risken med eventuella biverkningar.

Jag ska ringa veterinären imorgon och så får vi se hur det går.

Efter en så dyster händelse var det i alla fall skönt att Kreon var på sitt soligaste humör- precis som vädret har varit hela dagen.

Hade någon bloggläsare sett honom idag skulle han/ hon nog ha sagt något i stil med ”men herregud vad den där dressyrkärringen överdriver- det ser ju vem som helst att det här är världens snällaste häst”.

Och idag var det verkligen helt underbart att rida- så där så att man måste behärska sig för att  inte göra det för länge.

Med kandaret på galopperade jag omkring på den långa gräsbanan med enda fokus på att ha hästen rak och försöka göra små tempoväxlingar och det KÄNDES i alla fall jättebra.

Även när jag travade runt en liten stund hade jag en bra känsla och då valde jag att skritta ut på en lite längre tur på en väg där jag vanligtvis inte vågar rida av rädsla att möta stora lastbilar och dundrande motorcyklar.

Men eftersom det är helgdag idag och väldigt lugnt på vägarna tog jag chansen och hade tur som inte mötte annat än en cyklist och en bil.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Tänker ofta på Soya och blir lika ledsen varje gång jag får reda på att hon haft ett epilepsianfall. Jag hoppas att medicinen inte kommer ge några biverkningar. Hoppas på att vi kan hålla traditionen med ett sommar möte igång länge. Jag ser fram mot det och jag tror att Zahra uppskattar det minst lika mycket som jag, även om resan är lång. 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Tack för dina fina ord Görel. Just nu mår jag inte så bra. Längtar efter morgondagen då jag får diskutera med veterinär.

      Svara
  2. Cristel

    Vad tråkigt att läsa om Soya! Jag förstår din oro helt och fullt. Hoppas hon mår bättre på medicinen och inte drabbas av obehagliga biverkningar!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>