Köp/sälj-funktion på bloggen?

Eftersom det jag själv annonserat ut nyligen på bloggen sålts i rekordfart undrar jag om det finns ett intresse för denna funktion?

Min tanke är att i så fall låta er annonsera ut x antal varor per annons som då skulle kosta…säg 20 kronor. Då får annonsen vara kvar tills ni säger ifrån att den ska tas bort.

Förutom ett eget blogginlägg per annons kan man också ha en flik högst upp (bland presentationerna)  där alla annonserna är samlade.

Jag vet att det finns en del ställen att annonsera på men ibland kanske man inte vågar handla på detta vis av folk man inte alls känner? Kanske känner man mer förtroende att köpa av någon som man tycker att man ”känner” via bloggen- bara en spekulation från min sida.

VAD TROR NI?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Nej. Spontant tycker jag inte om att du ska ta betalt.
    Det är inte min bild av dig.

    Svara
  2. Prick

    HAHA – det är faktiskt exakt den bild JAG har av Birgitta.
    Att se en affärsidé och sedan undersöka marknaden. Verkar marknaden finnas gör hon verklighet av idén.

    😀

    Och svar på frågan – jag har inget intresse i att annonsera här. Å andra sidan brukar jag inte annonsera ut saker heller. Och så föredrar jag att köpa ny saker.

    Svara
  3. CeciliaL

    Skulle val annonsera pa en blogg, kanske. Men inte betala for nojet, da kan jag lika garna betala for att annonsera nanstans dar jag VET att manga kommer att se det, som t.ex. ebay eller lokala hastprylsforsaljningssidor/FBsidor. Verkar knappt vart besvaret for dig att ta 20 spann, eller? Skulle jag aldrig orka halla pa och pyssla med.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>