Hejdå Zack…eller?

Jag har av både bloggläsare och andra flera gånger fått frågan varför jag inte köper Zack som jag verkar trivas så bra med och det har jag redan svarat på i ett eget inlägg; han är till att börja med inte till salu.

Men nu när våra 5 veckor tillsammans är slut och han åter står i sitt gamla stall med en ridsugen ägare kan jag berätta liiiite om hur TANKEN med ”Zack och mig” ser ut framöver.

Jag är ju både skrockfull och över huvud taget en ogillare av att outa allt jag planerar långt i förväg men kan säga så mycket att sista ridpasset med Zack inte blev gjort igår.

Ägaren vill gärna att jag fortsätter att rida och tävla honom och eftersom jag också vill detsamma så ska vi försöka hitta ett sätt att få detta att fungera trots att Zacks stall ligger ca 30 minuters körväg från mitt.

Just nu har jag ju ingen egen häst att ta hänsyn till men förhoppningsvis ändras ju detta- gärna så snart som möjligt- och då får vi se vad som händer.

Vi har sagt att vi tar en vecka i taget och det känns väldigt bra just nu tycker jag.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cristel

    Låter som ett utmärkt upplägg för alla parter. Skönt att du får fortsätta rida och hålla igång ändå.

    Svara
  2. Hästis

    25 minuter- baggis:-)

    Du har det (för) bra med att bo så nära stallet 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Jo, jag VET att jag är jättebortskämd med avstånd. Har tyvärr aldrig gillat att köra bil (vilket nog beror på alla gamla ”häckar” jag körde i min ungdom och på så vis förlorade körglädjen) och sedan är ju bensin inte gratis heller.

      Svara
  3. Paula

    Min medryttare kör 45 minuter enkel väg två ggr i veckan för att rida ut på mitt femåriga bockmonster. Fast vi är iofs norrlänningar :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>