Måndag- i Stockholm

bild(101)

Sitter just nu på en brygga och solar och skriver detta- befinner mig ute på Djurgården och väntar på att klockan ska bli 17.00.

Då ska jag och en god vän (vars brygga jag ockuperar 🙂 ) bege oss på en provridning som jag har väntat på i någon vecka.

Resan hit beror alltså främst på att jag ska titta på några hästar men också passa på att hälsa på min vän (Ann) som varit  ganska behjälplig i hästletandet.

Både hästen jag ska titta på idag och den som ska visas imorgon är inte utannonserade (än) utan det är på kontakter jag fått nys om båda.

Dagens häst gick på bete när jag tipsades om den- därav min väntan på att den skulle sättas igång igen.

Och så är det med ytterligare några hästar som står på tur om ingen av Stockholmshästarna faller mig i smaken- de ska sättas igång eller är under igångsättning efter bete. Nackdelen med att leta häst mitt i sommaren….

Vi får se vad denna resa ger- om inte annat är det skönt att byta miljö ett tag och som sagt träffaAnn.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Lycka till med hästletandet, hoppas att det bär frukt:) Om inte annat så är det ju mysigt med Stockholm och att hälsa på din goda vän:)

    Svara
  2. CeciliaL

    Härligt! Håller tummarna! Säg till om du har tid för en fika med mig och Lussan! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>