Veckan som gått

Hjäääälp…nu är det bara en vecka kvar av min underbara semester!

Under den gångna veckan har jag gjort en hel del trevliga och roliga saker- precis det man ska använda sin semester till enligt mig.

Åka på lite små utflykter, testa nya matställen, ligga och slöa i en solstol…det behöver ibland inte vara märkvärdigare än så för att jag ska må bra.

I onsdags fick Soya och jag besök av hennes syster Zahra med ägare och det blev en heldag med de svarta kineserna. Som vanligt hade vi tur med vädret (regnet hade VRÄKT ner hur länge som helst bara timmar innan besöket) och fick en härlig långpromenad i vacker natur.

Ridmässigt har det också varit en bra vecka- Zack har jobbat på som jag velat och den sista träningen för Christina i tisdags ”bevisade” att vi gjort framsteg under de 5 veckorna han varit hos mig. Inte bara jag utan även Christina har sett förändringar (läs: förbättringar) i Zacks sätt att arbeta och det var så klart glädjande för mig att höra; dvs att det inte bara KÄNNS bättre utan också SER bättre ut.

Sista passet i Grevie i fredags kändes också mycket bättre än de vi gjorde de första dagarna och på tävlingen i lördags kunde jag inte begära mer av den lille fightern.

Det fattades bara några futtiga poäng (1 och 2,5) för att vi skulle ha blivit placerade i de 2 LB-klasserna vi ställde upp i och även om nära inte skjuter någon hare så var jag nöjd med vår insats.

I förrgår var också dagen då det var dags att ”lämna tillbaka” Zack till hans ägare som så välvilligt lånat ut honom till mig utan några som helst krav på motprestationer mer än att jag skulle RIDA- hur och var kunde jag själv bestämma, och även om det är tråkigt så visste jag ju att dealen såg ut så här.

Och som ni har kunnat läsa om i gårdagens inlägg så skiljs inte Zacks och mina vägar åt för gott än i alla fall- hur länge jag kommer att fortsätta att träna och tävla honom är inte bestämt utan vi tar en vecka i taget.

Mitt mål är (så klart) fortfarande att hitta en EGEN häst att köpa (eller låna…men det verkar vara ännu svårare än att köpa) och under veckan som kommer ska jag undersöka några möjligheter som öppnats så får vi se vad det blir av det hela.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>