Tisdag- ett oväntat möte

20130806_114709

Cecilias telefon tar uppenbarligen bättre bilder än min :)!

Då börjar det bli dags för mig att lämna Stockholm efter 2 mycket trevliga dagar här där jag har hunnit med både business och pleasure.

Igår blev lite ”brygghäng” hemma hos min vän Ann (solbrännan måste underhållas 🙂 ) och därefter en god lunch på stan med henne.

Runt 18-snåret var det dags för en efterlängtad provridning (mer om denna i separat inlägg imorgon) och därefter middag med Ann som också hade följt med och tittat på hästen som min ”personliga rådgivare” och tillika filmare :).

Vi pratade länge och väl om det vi sett IRL och kollade på det Ann filmat och sedan var klockan way past Birgittas ordinarie bedtime :).

Dagen idag inleddes med en tidig morgonritt på Djurgården och jag fick återstifta bekantskap med hur JAG tycker att en fin galopp ska kännas- Anns häst galopperade lika härligt som Kreon.

Efter detta ridpass skulle jag egentligen ha provridit en häst till men pga viss information som jag fick av den tilltänkta visaren under gårdagen beslöt jag mig för att ställa in detta.

I stället bestämde jag och en trogen bloggläsare som jag aldrig träffat att vi skulle träffas- det sammanföll så att hon också var på besök i Stockholm (hon bor annars i England).

Verkligen kul att träffas Cecilia :)!

Och nu efter ytterligare några timmar i en solstol är det dags att åka ut till Bromma för vidare transport hem.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Ja, vilket sammanträffande! Jättekul att träffa dig (och höra litet sköunska för en gångs skull, hihi!). Lussan tyckte du var ”väldigt snäll”! 🙂

    Svara
  2. G

    Är det du på bilden alltså (mörkhåriga)? Väldigt trevligt att få ett ansikte isf 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>