Mera torsdag- svettigt

Idag har det varit en lång dag vill jag lova!

Uppstigning i ottan för att rida Zack innan jobbet (där jag stämplade in 07.00) , träning för Christina efter jobbet och en långpromenad med Soya, Åsa och Vilja som avslutning.

Dagens träning gick mycket bättre än den förra veckan och att jag numera rider utan stigbyglar gjorde att jag kunde komma till en annan ridning och slippa fokusera på att ”klamra mig kvar” :).

Vi tränade bland annat på övergångar mellan skritt och galopp och trav och galopp, en del förvänd galopp och fattningar ur bakdelsvändningar för att verkligen få Vicke att sätta under sig.

Otroligt nog kunde jag rida i pikétröja utomhus och det är bara att hoppas på fler sådana höstdagar.

Vicke svettas ganska mycket i den vinterpäls han har börjat sätta så det börjar också bli dags att plocka fram klippmaskinen- visst brukar man få göra en andra klippning ganska snart efter den första om man klipper så här tidigt men jag tror inte på det där med att träna med lång päls och så ser det så himla ofräscht ut också.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>