Favorit i repris- hur träffades vi?

Idag är jag nyfiken på hur just DU hittade till bloggen?

Jag gissar att det helt enkelt är så att jag känner en ganska stor del av mina läsare IRL men det finns säkert många olika vägar som har lett er hit?

Jag vill tex minnas att det för länge sedan var någon som berättade att hon sökt på ”fet häst” och hittat hit ha ha ha.

23 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Minns inte men tror att det kan ha varit genom någon täckes-kommentar på Frida Hallgrens blogg.

    Svara
  2. Angelica

    Har för mig att jag såg dina kommentarer på ett flertal olika bloggar. Eftersom du verkade ganska klok så surfade jag väl in hit tillslut ^^

    Svara
  3. Hästis

    Jag sökte på Yddinge farm och fick upp dina inlägg när du hade din häst på sommarlov där.

    Svara
  4. Tessa

    Kommer faktiskt inte ihåg. Har läst varje dag i kanske 3 år nu så vad som gjorde att jag hamnade hos dig har jag hunnit glömt.
    Du hade iaf Archie då.
    Kan vara genom ryttarfiket

    Svara
  5. rackemarie

    Oj, jag minns inte riktigt, men tror det var via någon annans blogg där din blogg låg som länk. Har varit en trogen läsare under 2-3 år (?) tror jag. Du hade Archie (som jag gillade skarpt) när jag började följa bloggen 🙂

    Svara
  6. Sanne

    Det var du som berättade om den när vi pratade på MR läktare för flera år sedan

    Svara
  7. M

    Jag såg nog ett flertalet kommentarer från dig på andra bloggar och blev nyfiken att läsa. För ungefär ett år sen skulle jag tror, förra sommaren. Kreon var med iaf. Har läst en del i arkivet men nu är det mest nuet som gäller. Spännande att följa din resa!

    Svara
  8. Minstral

    Via ryttarfiket, eller vad den sidan nu hette innan, veterinären (??)eller vad det nu var:)

    Det gick ju bra för dig idag på tävlingen:) Själv gjorde jag ett att av mina bästa travarbete och fick betalt för det, men när det var dags för galoppen visade Misty att hon är ett fuxsto, katastrof helt enkelt!

    Svara
    • Birgitta

      Väldigt roligt att träffas idag- synd vi inte hann prata mer, jag var lite stressad.

      Kul att du fick se liten röd- hoppas du gillade vad du såg :)!

      Och roligt att du fick betalt för traven- mindre kul med galoppen men så kan ju röda kvinnor vara :)!

      Svara
      • Minstral

        Blir ju så när man träffas på tävling, man har nog med sitt, men kul att träffas ändå. Jag tyckte liten röd var väldigt fin, så liten är han ju dock inte jämfört med ännu mindre röd som jag sitter på;)

        Svara
        • Birgitta

          Ha ha..nä allting är ju relativt, han är egentligen ganska lagom skulle nog de flesta tycka (han är 164 cm).

          Jag älskar ju stora hästar, Vicke är 173 cm.

          Svara
  9. Trasselkvast

    Minns inte hur jag hittade hit, men det är ett par år sen, och minns att jag fastnade direkt, och även läste allt i arkivet. Du skriver bra helt enkelt, klokt och läsvärt, och oftast rätt långt, vilket i min värld är ett plus.

    Svara
  10. Åsa T

    Vi hade häst i samma stall ett kort tag för ganska många år sedan nu, någon berättade om din blogg, som jag nu läser varje dag. 🙂 genom hästintresset har vi nu odlat en vänskap och vi strosar och skvallrar på våra skogspromenader som jag uppskattar mycket. 🙂

    Svara
  11. AnnaKarin

    Efter att ha hittat tillbaka till ridningen efter många år utan häst, letade jag efter häst blogg Skåne och då dök nog din blogg upp, bor själv i Dalby så om jag möter dig när du är ute på en hund promenad kommer jag och min hund Theo säga hej!

    Svara
    • Birgitta

      Vi brukar gå vid kalkbrottet i Dalby ibland och skulle du se en kolsvart whippet är det garanterat Soya (de svarta är ganska ovanliga). Då måste du ge dig till känna :)!

      Svara
  12. Görel

    Det räcker väl med att jag säger att det var Soya som drog mig till din blogg. 😉 Men kommer inte ihåg hur jag hittade hit.

    Svara
  13. Susanna

    Jag hittade hit när jag sökte på Google, ”att tänka på vid dressyrtävling” eller något liknande. Hamnade på ett, mycket läsvärt (tack för tipsen!), inlägg med olika punkter.

    Svara
  14. S

    Tror det var pga någon klok kommentar på Frida Hallgrens blogg som jag hittade hit, tänkte att det var kul med en ”vuxen” person som kommenterade! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>