Film (!!!) från i söndags

Det är inte ofta jag lägger ut filmer från när jag tränar/ tävlar och det beror inte bara på att jag nästan aldrig har tillgång till någon som filmar utan också på att jag av erfarenhet vet att de som älskar att trycka till andra människor, ombedda eller oombedda gärna tar sina chanser vid dessa tillfällen. Detta kan jag finna ganska tröttsamt då jag vill hålla en trevlig stämning på bloggen men också själv må bra och inte ”behöva” försvara mig från en massa påhopp och ifrågasättande kring hur jag rider.

Och jag är min egen största kritiker för det mesta så jag behöver liksom inte läsa sådant från vilt främmande personer.

På denna filmen ser jag själv en rad saker som (helt naturligt?) KUNDE gjorts bättre/ snyggare/ med mer lätthet bla bla bla men det är ändå i mina ögon mindre ”fel” som jag inte hänger upp mig på eller går och varken grämer mig över eller grubblar på hur jag ska lösa.

Så; har ni inget positivt att säga föredrar jag att ni inte säger något alls faktiskt :)!

Håll tillgodo; detta är alltså vår debut i LA:1.

Imorgon kommer en film från LB:1.

http://www.youtube.com/watch?v=D9zHhtF2mOE

19 kommentarer Skriv kommentar

  1. Malin

    Filmen är blockerad av upphovsrättsliga skäl så jag kan inte se den 🙁

    Svara
  2. S

    Fint! Kul att se. Zack ser mycket större ut än jag hade tänkt mig honom (även fast vi fått se bilder) också! 🙂

    Svara
  3. Hästis

    Jag gillar hans uppsyn, han ser verkligen ut att ha ett gott självförtroende… 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Kul att även du noterar hans självbild- jag har mycket roligt åt detta. Jag tror att Zack i sin värld är den snyggaste världscuphästen ever…och för mig får han gärna tro det :)!

      Svara
  4. sofia

    Tycker också det ser fint ut. Hästen ser trevlig ut när du rider 🙂

    Kul att du törs lägga ut en film!! 🙂

    Svara
  5. Emma

    Jättekul att se, och själv skulle jag inte drömma om att skriva något negativt! Det är så roligt att se just film också istället för kort, för det säger så mycket mer! Ser prydligt ut!!!

    Svara
  6. LenaLu

    Jätte kul att du har visat mer bilder o nu en film. Ser jätte trevligt ut, kul!

    Svara
  7. Anonym

    Jag sällar mig till skaran som tycker att det här ser så himla välridet och prydligt ut 🙂 Du har ju tidigare skrivit om att han lätt blir framtung men här ser han lätt och trevlig ut i framänden. Bra ni måste ha jobbat med det!. Nu vet jag att ni precis börjat tävla på den här nivån där ju den förvända galoppen är en ny svårighet. De där galoppbågarna ser inte så lättridna ut (skulle aldrig försöka mig på själv ännu). Jag skulle vilja veta bedömningen på bågarna och den förvända från domaren om du har lust att berätta 😉 Gärna både poäng och kommentar. Har ju en dotter som tävlar sin lille i LB och LA och det är lite kul att jämföra bedömningar. Hoppas du fortsätter ett bra tag med Zack. Ni verkar trivas bra med varandra och ni är SNYGGA ihop 😀

    Svara
    • Birgitta

      Vi fick 7:or på hela galopp-programmet utom just på ”halvt igenom i galopp” där vi fick 6,5 på båda med samma kommentar- ”vinglig väg”.

      Till vårt ”försvar” får jag väl säga att jag såg flera ekipage som fick AVBROTT till trav just där och min gissning är att det berodde på en kombination av inte tillräckligt samlade hästar OCH väldigt djupt underlag i just hörnorna. Så en del hästar ”fastnade” liksom i det djupa och orkade inte hålla en kanske redan dålig galopp utan började trava i stället.

      Svara
      • rackemarie

        Tack för svaret, snälla Birgitta. Tycker att galopp -programmet var fint. Klart att det inte går att rida perfekta bågar om man ska pulsa genom hörnena 😉

        Svara
  8. Madeleine

    Det kan man ju lungt konstatera att underlaget var djupt som i en grav.
    Surt sa räven om rönnbären.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>