Veckan som gått

En regnig vecka har passerat och nu ser våra hagar mest ut som gyttjepölar- tråkigt men jag vet erfarenhetsmässigt att det är så det ser ut nästan överallt i Skåne och inte bara hos oss.

Vicke och jag fortsätter vårt gemensamma dressyrarbete och det går bättre och bättre och är väldigt roligt.

Den gångna veckan är den första på hur länge som helst som jag inte har varit iväg och tävlat men så som vädret har varit hela helgen (mest ösregn) så kan jag inte påstå att jag har saknat det.

Den gångna veckan är också den första sedan början av juli som jag inte har ridit Zack och som jag redan har berättat så är detta ett avslutat kapitel för min del.

Jag har dock inte blivit avskräckt från att rida och tävla 2 hästar framöver och om tillfälle skulle ges men då måste även den andra hästen stå på samma anläggning som Vicke om jag ska orka.

Eftersom jag rider Vicke minst 6 dagar i veckan kan jag inte påstå att jag har för lite att göra i stallet- framför allt nu när det blir mörkt så fort och möjligheterna till att rida ut därmed minskar för min del eftersom jag vägrar och inte vågar rida när man inte ser något utomhus.

I fredags inleddes den första i en serie av lediga fredagar för min del och jag njöt verkligen av att kunna ta den lugnare än vanligt på vardagarna och gå och småpyssla med sådant jag tycker är kul- precis så som en semesterdag ska tillbringas enligt mig!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>