Onsdag: samling, samling, samling…..och så lite trams!

Idag var hela ridhuset fullt av hinder när jag kom upp för att rida och bredvid ett av dom stod en skylt i form av en  liten GB-klass-gubbe i hårdplast- en potentiell mördare tänkte Vicke?

Men men…efter att ha passerat denna ondskans plast-man några gånger insåg Vicks att det inte skulle bli någon massaker den här gången i alla fall och sedan var ordningen återställd och vi kunde ägna oss åt det jag hade föresatt mig för dagen: samlings-träning.

Först samlade jag traven fram och tillbaka allt vad som gick  och sedan gjorde jag detsamma med galoppen tillsammans med övergångar till skritt.

Samlingen i trav är riktigt bra tycker jag, i galoppen blir det kantigare och som jag skrev igår så är övergångarna fortfarande lite för abrupta.

Men det handlar bara om styrka…

Som avslutning var jag dessutom  ”tvungen” att utmana en annan dressyr-ridare då hon minsann fick för sig att SKRITTA över ett hinder invirat i blinkande julgransbelysning.

Då kunde jag bara inte vara sämre utan var tvungen att TRAVA över detta säkert 30 centimeter ”höga” hinder under stort jubel. Vicke- en sann vinnare, absolut 🙂 !

Och du Andrea….nästa gång tar vi det i galopp 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>