Veckan som gått

Hmmm…den gångna veckan har varit ”konstig” så tillvida att lediga dagar har varvats med arbets-dito vilket gjort att i alla fall jag stundom har varit lite vilse på vilken veckodag det egentligen har varit. Känner ni igen det?

Dessutom tycker jag att det går väldigt snabbt att vänja sig vid ledighet och att man nästan tycker att det ska bli ovant att arbeta 🙂 .

En som har fått arbeta alla dagar utom i måndags är Vicke- ingen semester där inte men han verkar inte misstycka utan går bättre än någonsin. Och planen är att han snart SKA få en kortare vila just för att han har utvecklats så mycket och bra den sista tiden.

Lite skäms jag över att jag inte lyckats få till en enda uteridning under veckan och det var detta jag befarade i höstas då jag såg till att vara ute så mycket som möjligt: att det inte skulle bli så mycket utomhusaktiviteter pga väder och ljusförhållanden.

Dressyrpassen, både de på egen hand och träningen för Christina i fredags har som sagt känts fina och som variation hopptränade jag egen hand i torsdags och löshoppade i lördags och det verkar som att Vicke tycker att det är roligt- han hoppar i alla fall väldigt villigt och rör i princip aldrig en bom.

Vädret har som jag redan nämnt i något inlägg inte varit det bästa, mycket regn och en del blåst men vi har i alla fall sluppit isgator och knöggliga hagar, något jag verkligen skulle undvara om jag får välja.

Leran från benen kan man lätt spola av och jag är mycket mer rädd för vrickningar och fläkskador pga is.

Nu nalkas årets sista dag med stormsteg och jag hoppas att ni läsare fortsätter att vara minst lika aktiva på bloggen som ni varit hittills.

Tveka inte att skicka kommentarer, länkar, bilder, förslag på vad jag ska skriva om- jag föredrar om vi driver bloggen lite mer tillsammans och det finns också en gräns för hur full av inspiration jag själv kan vara.

Kanske är det inte heller så roligt att ständigt läsa om hur nöjd jag är med Vicke- nu får ni göra det ÄNDÅ men vill ni läsa om annat OCKSÅ får ni gärna hjälpa till 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>