5 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    Som sund person vill jag inte leva i ett samhälle där det råder medborgargarden utan ett rättvist rättssystem, som privatperson med känslor mös jag av att få ta del av detta rättvisa öde. 🙂

    Svara
  2. Kristina Bredberg

    Har inget övers till sådana människor, dödsstraff vore inte mer än rätt. Eller så är det bara hålla tummarna att ett argt gäng träffar honom ensam i en mörk gränd. Öga för öga….

    Svara
    • Frida

      Får hålla med här, inte för att jag generellt sett inte tycker man ska ta lagen i egna händer men i ett sånt här fall hoppas jag att ngn hittar honom innan polisen gör det. Blir så arg över sånt här, hundskiten jag trampade i imorse är mer värd i mina ögon. Finns inget lägre än att ge sig på djur och barn…..

      Svara
  3. Madeleine

    Jag har aldrig i hela mitt liv varit våldsam. Tar ett stort avstånd från allt våld. Men om jag råkat ramla över någon som misshandlat ett djur eller barn, så kan jag inte garantera att jag inte gripit till våld.
    Det kallas för civilkurage.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>