Mera lördag- som vanligt

En lugn lördag går mot sitt slut och den har sett ut som många av mina lördagar gör när jag inte har något särskilt inplanerat.

Stallbesök både på morgonen och eftermiddagen, rastning av Soya, en god frukost (idag våfflor) och dito middag och så mest slappande däremellan men även lite städning och annat ”nödvändigt ont”.

Med Vicke blev det uteritt idag och även den gick i väl invanda spår. Jag rider ju fortfarande långt ifrån ”för fullt” så det blev mest skritt, en del trav och ingen galopp.

Messy fick vila från våra ”rykt och lyfta hovar”-bestyr, hon har varit så duktig många dagar i rad och jag nöjde mig med att klappa lite på henne i boxen innan jag körde hem för dagen.

Att vägen till alla djur som jag handhar går via MAGEN är Messy bara ytterligare ett bevis på- medan innehållet i müslisäcken bara minskar tycker jag att Messys intresse för MIG bara ökar. Wonder why 🙂 ?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>