Tisdag- vila gånger två

Redan igår bestämde jag mig för att skritta ut idag eftersom jag har varit på utebanan 2 dagar i rad och ni vet hur jag är: har jag bestämt något så har jag.

Att det blåste rejält fick inte ändra mina planer och faktiskt var det relativt varma vindar trots allt.

Som för det mesta försöker jag se någon form av träning i det mesta och idag tänkte jag ”nu tränar jag på att kunna rida fram överallt även om Vicke tittar till på saker i blåsten och kanske vill stanna eller rent av vända om (som när han såg en jätteharv vid en åker)”.

När vi hade skrittat färdigt gick jag i i det andra stallet på anläggningen och till min andra adept, lilla Messy.

Med henne hade jag också i förväg bestämt att inte jobba idag- att gå ut och gå med en åring i blåst bedömde jag som mer dumdristigt än något annat så vi nöjde oss med en massa gos i boxen- utan godis 🙂 .

Jag vill att Messy ska känna sig bekväm med att jag står i boxen och klappar henne så länge JAG vill och utan att det genast ska stoppas något i gapet (läs: godis- inte någon av mina kroppsdelar, då hade hon fått en smäll som hon sent hade glömt…).

Och hon är verkligen kelig det lilla livet- jag blir på så gott humör av att pyssla med henne!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>