Stoppa foppa?

bild(64)

Jaha…vad säger ni om dessa ”älska eller hata”-skor?

White-trash-markör eller något man kan ha på sig sommaren lång?

Själv måste jag skamset erkänna att jag tycker foppa-tofflorna är otroligt sköna att gå i- jag använder mina när jag tex ska gå kortare rundor med hunden.

Men: det finns en tid och en plats för allting och foppa-tofflans plats är definitivt inte överallt och i alla sammanhang det är en sak som är säker enligt mig i alla fall.

Att man går med dom i stallet är väl ok bortsett från att strumporna lär bli himla skitiga tänker jag men jag skulle inte drömma om att tex komma till jobbet iförd dessa skodon, ej heller ”strosa på stan” i dom.

Har ni förresten sett att det även finns en vinter-edition, liksom fårskinnsfodrad? Ryyyyys!

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Sonen fick precis ett par med hajtänder som blinkar när man går. Jag håller mig till enkla enfärgade. Sköna att ha hemma.

    Svara
  2. Bodil Celander

    erkänner direkt att jag inte har några! Håller mig till ”riktiga” tofflor o kompletterar med sandaler.

    Svara
  3. My

    Absolut nej från mig, våga vägra 🙂 Har blivit en principsak för mig. Och hemma har jag riktiga tofflor precis som Bodil, de är smidiga och jättesköna när man ska gå och hämta posten eller andra småärenden i trädgården, och till affären och andra små ärenden har jag jättesmidiga sandaler utan hälrem som man bara hoppar i, men som är hundra gånger snyggare än foppisar 🙂

    Svara
  4. Linda

    Det tog många år innan jag skaffade mig ett par, tyckte det var ett otyg. Men nu gillar jag dom det är så enkelt.
    Knepet med att slippa smutsiga sockar är barfota 😉

    Jag har dom dessutom lite överallt under sommaren. Mest för att jag har så svårt för att hitta några fina, svala och sköna skor som mina fötter klarar av.

    Svara
  5. Ann

    Jag fattar inte ens grejen. Varför ett par urfula PLAST-skor? Kan tänka mig som ett par badskor då kanske, just för att de är i plast. Jag älskar däremot träskor, finns så många olika fina och därtill är de lätta att kliva i och sköna att gå in. Därtill växer man X antal cm. 🙂

    Svara
  6. Ann

    ÄR de det? Bekväma skor brukar ha mer sula tycker jag. Nåja, de lär inte se insidan på MIN hall iaf. 🙂

    Svara
  7. Hedwiginnan

    Jag var länge motståndare och anser fortfarande att de är urfula. Men av någon oföklarlig anledning köpte jag ett par o har nu alltid på mig dessa hemma. Skulle dock aldrig få för mig att åka o handla med dem eller liknande. Tror jag..

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>