5 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Jag tänker skaffa en sån där som säkert skär av utan att man kan skära sig på den. Kom på det igår, och insåg att den är ju bättre även ur synpunkten att man i en stressad situation får lättare att skära av ett grimskaft utan risk för att skada sig eller hästen, jämfört med en vanlig kniv:

    http://www.pencraft.se/cri1.gif

    Svara
    • Rie

      De där håller inte för så mycket tryck, då släpper plastdelen. *been there, done that*
      Skulle inte lita på den i nödläge.
      Det finns några andra något stadigare, som posten titdgare använde för att skära av buntband. Jag hittade en sådan på någon affär. Den använder jag till att skära av balsnören.
      Vill nog helst ändå ha en kniv med. på resan.

      Svara
  2. silverbjälke

    Rättsärendet är ett totalt juridiskt haveri, blir han fälld hela vägen påverkar det allt från jägare, speditörer, bärgningsbilar, ambulans, veterinär etc för att inte tala om snickare – målare – rörmokare – elektriker som alla använder kniv flera gånger om dagen och därför har den i sin bil.

    hur drabbas folk från Finland? tänker på knifen och pastun…. eller är det bara en fördom.

    Svara
  3. Angelica

    Har kniven i handskfacket, och där vill jag nog behålla den! Det finns ingenstans i släpet den skulle kunna förvaras säkert men lättåtkomligt. Man vill ju ha den nära till hands om den behövs. Vem vet hur resten av bilen klarat en ev olycka eller i vilken situation kniven nu skulle vara nödvändig… Humm, nej nu målar de allt in sig (oss?) i ett hörn!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>