Tisdag- skyddad

Än så länge håller sko-skyddet jag köpte igår och även idag tog Vicke och jag en 20-minuters promenad i ett stekhett ridhus. Kanske var det därför djuret var tamt som en….tja tamt helt enkelt 🙂  .

Efter promenaden fick Vicke gå en timme i sin ”hage”, den lilla fyrkanten som jag gör åt honom mellan våra gräshagar och där han kan äta i alla fall lite grönt.

Jag borstade igenom honom rejält medan han stod och mumsade och sedan passade jag på att även borsta på Messy som går i hagen bredvid. Rejält omklappad blev hon också och hon verkar väldigt nöjd med livet.

Svullnaderna i Vickes ben är helt bort nu i alla fall- vad det än var gav det sig ganska snabbt.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. jannike

    Zorro var också väldigt tam under dagens skrittur på 30 min, har varit rätt taggad under de senare turerna men dagens värme drog ner en del på det. (SKÖNT)

    Svara
    • Birgitta

      Jag tror inte att den sitter på vid ”vanlig”, längre hagvistelse- Vicke står ju i sjukhage just nu. Den går nog ganska lätt att trampa av om hästen far omkring.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>