Torsdag- bloggläsarträff

Tänk att man kan bli så glad över att man får skritta på sin häst igen!

Ja, så kände jag i alla fall i eftermiddags efter flera dagars ofrivillig paus pga avtrampad sko.

Nu kom denna på plats under dagen och jag kunde alltså återuppta den uppsuttna motionen efter att ha lett Vicke i ridhuset i 3 dagar.

Det goda djuret är fortsatt snäll även om han gjorde några förskrämda försök till halvpiruetter när han blev lite rädd för sådant som dök upp som han inte var van att se (en självgående gräsklippare tex) men ett litet extra tag i kandaret fick honom på plats igen.

Efter 35 minuters skrittande var vi klara för dagen och då var det dags att träffa en mångårig bloggläsare som kom på besök till stallet.

Det var roligt att få gnälla av sig lite till någon som förstår- annars försöker jag i alla fall IRL att inte oja mig för mycket utan hålla humöret uppe så gott det går.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Det var kul att träffas och få se din fina häst och var han bor. Man måste helt enkelt få gnälla av sig lite ibland, viktigt att lätta på trycket för att kunna hålla humöret uppe, vilket inte är så lätt varken för dig eller mig :/

    Svara
    • Birgitta

      Min hovslagare är mycket duktig men nu får han inte dra av sig skon igen då en del av hornet på insidan trasades sönder.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>