Lördag- högsta betyg

Dagen har präglats av ett underbart sommarväder- soligt och varmt.

Efter det sedvanliga stallbesöket på morgonen åkte jag och Soya för att träffa Åsa och Vilja för en skogspromenad i lite skyddande skugga.

På eftermiddagen blev det uteritt med stallkamraten Jossan som numera har en jättefin 4-åring.

På ”Kreons tid” var det Jossan med dåvarande hästen Back som var en av våra få stöttepelare vid uteritterna och idag var väl tanken att Vicks skulle vara detsamma för Jossans Zakira.

Nu visade detta sig vara totalt obehövligt; Zakira får i alla fall av mig högsta betyg vad gäller ”uppförande vid uteritt”.

Även Vicke skötte sig perfekt men det är jag ju mer van vid 🙂 .

Vi var ute i strax över en timme och jag kunde genomföra mina typ 5x 1 minuter i trav med Zakira lugnt bakom min välsamlade häst.

Skönt att konstatera att jag numera sitter helt normalt på Vicke förresten- minns ni hur jag skumpade omkring när jag köpte honom 🙂 ?

Ja du milde tid vilket dilemma det var DÅ….

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Underbart väder här med 😀

    Trevligt med bra ridsällskap, det har jag upptäckt nu i nya stallet där vi kan rida ut många tillsammans på lika stora hästar som fungerar bra ihop, trots att ingen är typ över fyra…

    Ja, sitta ner i stortraven vet jag inte hur jag ska klara av men man vänjer sig uppenbarligen, ska tänka på dig och att du klarat det när jag skumpar runt :O

    Svara
    • Birgitta

      Ja, bra ridsällskap är verkligen jättekul om man kan hitta- det blir så mycket roligare.

      Angående traven tror jag mer att det handlade om att Vicke slappnade av i ryggen efter att ha kommit till ro efter köpet än att jag så att säga lärde mig att sitta på en skumpig rygg 🙂 .

      Svara
      • My

        Och på Luzen kanske det blir bättre när han får bättre ryggverksamhet, han fuskar gärna 🙂

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>