Uppdraget är slutfört

bild(100)

Kände mig föranledd att meddela mina stallkamrater vem som är skyldig till klock-missödet….

Jahapp….som jag misstänkte redan för några månader skulle bli fallet (BOKSTAVLIGEN)  och efter idoga ansträngningar har Vicke ”äntligen” lyckats ta sönder vår stall-klocka.

Det krävdes 4 försök då han kliade ner den med sitt huvud med ojämna mellanrum (läs: när jag inte var snabb nog att slita honom därifrån)  innan den slutligen gav upp och krossades mot marken.

bild(101)

Numera glaslös

Otroligt nog fungerar klockan ÄN så länge trots att den alltså saknar sitt ytterhölje (glaset) men vi får väl se hur länge det dröjer innan den tar sitt sista andetag.

Duktig häst (NOT!!!!)

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Monica

    Just med anledning av kliande går jag nu i tankar om att skruva upp en kvastfot på boxväggen till varje häst, men tänk om de lyckas skrapa upp ett öga eller nåt på den?
    Finns någon med erfarenhet av ”kvast i box”?

    Svara
  2. silverbjälke

    brukar sätta upp en gammal urtjänt borste ur skötväskan/korgen i boxen. finns det galler använder jag höbalssnören annars funkar det ju att skruva men lossnar den eller spricker så hr man ju skruv i boxväggen och det är ju inget kul.

    Svara
  3. Manda

    Vi har såna där lite halv mjuka skurborstar uppsatta på väggen i varje box. Uppskattas rejält under tex fällningsperioder. De står mer en gärna och skrubbar sig mot dem 😉

    Svara
  4. Linnéa

    Jag såg i en hage bland shettisar där de satt upp en rejäl borste påminnande en sådan man ser i biltvättar, såg rejält ut för de små liven 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>