Veckan som gått

Ännu en vecka med en ledig dag förutom helgen har passerat- härligt!

Och i takt med det fina vädret sjunker antalet läsningar som alltid på denna tiden av året och det förstår jag, man sitter nog hellre och läser bloggar när det är kallt och otäckt än när man kan tillbringa så många extra-timmar utomhus.

Jag brukar inte ta någon bloggpaus men kanske blir det inte lika många åsiktsinlägg som vanligt framöver- vi får se. Alla inlägg för DENNA veckan är skrivna i alla fall så ni kan slappna av så länge 🙂 .

Annars började jag veckan med att åka och provrida en häst för eventuellt lån- hur det blir med den saken vet jag dock ännu ingenting om eftersom även andra ska provrida och ägaren ska fundera.

I torsdags blev Soya friskförklarad från lunginflammationen hon drog på sig för 14 dagar sedan.

Det var så klart en lättnad- tänk om även epilepsi gick att bota!

Vicke har äntligen fått börja trava och det är ju så klart ett steg i rätt riktning och känns jättebra.

Jag försöker att verkligen leva i nuet och uppskatta våra hittills jättefina uteritter utan att låta tankarna varken nudda vid hur mycket vi ”förlorat” de 3 senaste månaderna eller vad som kanske kan hända framöver.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>