Minns ni?

saga

Ha ha ha ha….

Redan som typ mellanstadieunge tyckte jag om att skriva och kunde författa förnumstiga inlägg som publicerades i bland annat Sydsvenskans ”Postis” (avdelning i tidningen för barn och ungdomar).

Och jag minns att jag bland annat hade åsikter om just ”Vilse i pannkakan” och undrade vad i hela fridens namn det var för smörja….

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Jag är för ung för vilse i pannkakan, men har ju flera tio år äldre vänner vi umgås med, samt min sambo, också tio år äldre – och de har samtliga tagit upp detta program som något som gett dem allvarliga men 😉

    Svara
  2. CeciliaL

    Den var ju banne mig inte klook – jag tyckte den var laskig och far fortfarande den dar obehagliga kanslan inuti nar jag tanker pa den eller bara laser namnet! Traumatised for life, helt klart!!!

    Svara
  3. Linda

    Ha ha, åh jag gillade vilse i pannkakan. Nu minns jag inte så mycket av det men jag minns Lillstrumpa och Syster Yster. Dom var stora favoriter =)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>