Torsdag- förrädisk lunch med konsekvenser

Idag åt jag lunch med bloggläsaren Anna-Kajsa vilket var väldigt trevligt.

Att äta just buffé var dock kanske inte det smartaste om man kan äta mycket (och det kan jag) OCH man ska rida 3 timmar senare.

Tack och lov är Vicke inte en tiondel så skumpig som då jag köpte honom men tro mig….det var jobbigt nog ändå när jag började trava och det tog en stund innan jag slutade stånka runt i sadeln som en gammal hösäck…eller nåt 🙂 .

Nej, att äta sig proppmätt innan ett dressyrpass var inte så genomtänkt och ärligt talat är jag fortfarande (klockan 19.00) mätt- snacka om ”ekonomilunch- räcker hela dagen”.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Rie

    Sedan kan jag tipsa om att det inte är någon höjdare att äta palt och sedan rida på en mycket pigg och studsig häst……Jag minns det fortfarande fast det var väl en 30-35 år sedan jag gjorde det misstaget.

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Ja, det var en trevlig lunch! Jag hade ju stress-gått innan så jag fick nog inte ner lika mycket, och sen gick jag ju rätt mycket efter också, så jag hade inga problem med plättarna maken stekte på kvällen 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Som sagt….jag åt inget mer igår (jo, lite godis men det räknas väl inte hi hi hi) men hade min man bjudit mig på plättar hade de säkert slunkit ner!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>