Torsdag- mellandag

Idag tyckte jag att det var dags för en ”mellandag” i Vickes träning och den tillbringade vi genom att skritta ut i det underbara, soliga och varma vädret.

Fast det fortfarande blåser ganska mycket fick vi sällskap av en del bromsar- gillas inte!

Men det är inte outhärdligt på något vis, det kunde ha varit mycket värre.

bild(123)

Sommar…..I love it!

bild(124)

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Visst är det helt underbart? 😀 Jag njöt också idag, helt underbart (till skillnad från gårdagens pass i övervarmt ridhus). Mot insekterna har snåljag köpt en insektssmörjcreme från Trikem för 79 kr, hällt i den i en sprayflaska och spätt ut med vatten. Fungerar bra 😀 Och så slipper jag lägga 250 kr på dyra ”inne”sprayen (ultrashield) som alla andra har och som ändå inte hjälper bättre än min mix…

    Svara
    • Birgitta

      Ja, att skritta i gårdagens värme var helt OK och rent av behagligt- ett dressyrpass utan de mer eller mindre rejäla vindar som vi tack och lov alltid har kring utebanorna hade varit otroligt jobbigt för både häst och ryttare.

      Jag är ju bara så tacksam att jag ens ”får” rida som vanligt så jag skulle kunna rida i Saharas öken men jag kanske får tänka lite på hästen också ha ha ha.

      Men det är ju också en träning tänker jag- att ”klara” att träna i icke-optimala väder utan att hästen ”säger upp sig”.

      Minns förra sommaren då nästan varje dag under tex min semester var solig och varm. Skulle jag ha struntat i att rida som planerat pga värmen hade det inte blivit ridet många meter. Och som sagt så räddas jag jättemycket av blåsten, även om den är varm.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>