Veckan som gått

Neeeej…..nu har redan 3 av 4 semesterveckor passerat….kan ingen stoppa tiden lite 🙂 ?

Vädret går inte att klaga på, i alla fall inte när man som jag rider på morgnarna, solen har mestadels gassat och det har funnits gott om tillfällen att lägga sig i solstolen.

Ridmässigt har jag försökt att fokusera på att förbättra alla ”fel” som visade sig på förra helgens dressyrtävling, både formen och diverse större eller mindre missar i programmet.

Vicke har gått 4 pass på grusbanan och skrittats ut 2 dagar och det sjunde passet blev tävling i lördags där vi fick ihop 61,5 % i en MSV C:1.

Jag kände mig väldigt nöjd efter tävlingen eftersom jag lyckades förbättra i princip allt från föregående helg vilket var mitt mål.

Nu hoppas jag kunna träna vidare med tränarhjälp- denna har uteblivit flera veckor på grund av att vi inte har lyckats få ihop tillräckligt antal ekipage som har velat/ kunnat träna.

Med eller utan tränare tror jag att jag måste lägga fokus på att stärka Vicke så att bärigheten blir bättre samt försöka förbättra skolorna som är för raka- ett inte ovanligt problem för oss dressyrryttare.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>