Bra eller dåligt?

brevlåda

Spontant kan man ju tycka att det är bra när folk är vakna och dessutom vill dela med sig till andra via tex Facebook.

Men det börjar bli lite tröttsamt med alla vita skåpbilar innehållandes skumma män där det dessutom flera gånger har visat sig att helt oskyldiga människor pekats ut som värsta brottslingarna.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna A

    Jag blir skittrött på alla som ser mystiska bilar, och än mer på de som delar om de samma. Jag förstår att man vill skriva på FB när man ansatt av (i senaste fallet jag såg, billiga asfaltläggare), eller folk som springer i villaträdgårdarna, men det där huvudlösa delandet blir jag galen på.

    Jag tycker att den ironiska postbilsvarningen är riktigt skoj, särskilt när folk tror att den är på allvar =).

    Svara
  2. Linda

    Jag tyckte att den där med postbilen var otroligt rolig. Det är så tramsigt att hålla på och jaga upp sig över ”mystiska” saker och dela med sig av sin panik till andra lika tramsiga.
    Samma lika med alla dessa hästar som blir skurna och det delas och folk får panik och det blir värsta mobbstämningen. Över en häst som rivit sig på nått i hagen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>