Tisdag- träning

Idag blev det träning för Christina i ett nyharvat ridhus- härligt.

Vi kämpar på med skolorna, nu även på meddellinjen vilket så klart är mycket svårare än utmed långsidorna men efter några sådana försök känns det plötsligt lätt att göra de sistnämnda, när man har en vägg som stöd.

Visade även några bakdelsvändningar, serpentiner i galopp och mellan och ökad galopp och vad gäller att gasa på måste jag få till detta bättre, det har flera domare påpekat. Sprången ska ju bli större, mer kraftfulla så det handlar inte så mycket om farten i sig ( att det går snabbare) utan hur Vicke länger sig genom hela kroppen.

Jag tycker att vi höjer oss ett litet snäpp för varje veckoträning så just nu är vi inne i ett bra flow vilket så klart är jättekul.

För övrigt har solen strålat även idag och det är nästan sommartemperaturer (JAG gick i pikétröja utomhus efter träningen) men jag bestämde mig ändå för att det var dags att packa ner insektstäcket för i år. Det känns som att det inte lär dyka upp fler otrevliga flygfän och de enstaka flugorna behöver man inga täcken mot.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>