Fredag- storshoppat!

bild(31)

Trots att jag och min vän Lina slog något av ett hastighetsrekord under dagens Gekåsbesök (vi kom dit vid 9.39 och körde hemåt runt 14.30 och hann  ändå äta en god lunch under tiden) så slog jag nästan personligt köprekord också- jag handlade för nästan 5.000:– och fyllde, som synes på bilden ovan, kundvagnen så att jag knappt kunde köra den till slut.

Som vanligt blev det en blandad kompott av inköp; de vanliga hygienartiklarna (schampo, duschtvål, tvättmedel, wc-rent mm), leversnittar och annat gott till Soya samt en ny hundbädd (överst på kundvagnen i bild), saker till hemmet (badrumsmatta, påslakan, nya kuddar till vår säng, prydnadskuddar, en tavla, massa stearinljus osv), kläder till undertecknad (termobyxor, 3 långärmade bomullströjor och 3  stickade tröjor) samt allt möjligt på hästavdelning (vinterjacka, ridbyxor, svettskrapa, flytande E-vitamin). bla bla bla 🙂 .

En del kommer att ni att få se bilder på imorgon, jag passade också på att fota lite inspo-bilder som ni också ska få se.

Vicke fick heldagsvila medan jag shoppade loss och jag gissar att han njöt av det fina vädret- vi har fortfarande runt 15 grader och sol- snacka om fantastiskt oktoberväder!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>