Mera lördag- mera wow

Om jag sa wow när jag red i morse ”måste” jag även säga wow om dagens väder- rena sommaren! Sol och hur varmt som helst (minst 16 grader).

Det är onekligen mer behagligt när man slipper täcka av och på både hund, häst och sig själv och jag tycker absolut att man är mer ”väderberoende” med än utan djur.

Om det ösregnar en hel dag vill jag varken rida i detta, ha hästen stående i hagen i många timmar eller gå på 3 promenader med Soya, så är det bara.

Men idag har vi alltså njutit allihop, jag var ute och cyklade med Soya nyss och hade då bara på mig joggingbyxor och en hoodjacka.

Även idag har jag ägnat mig åt att klippa itu löv på gräsmattan- mycket smidigare än att kratta- det lovar jag.

Maken har lagat mat och vi har städat huset så nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av soffläge resten av dagen.

I kväll sänds sista avsnittet av ”Det blodröda fältet” (tv 1)- en ypperlig engelsk serie som jag har glömt att tipsa er om.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>