Söndag-rent ut sagt gott

Sommarkänslan fortsätter- värme och sol har varit (och är) dagens väder.

Jag red i ridhuset i morse och tränade på skolorna, tempoväxlingar i trav och galopp, några få galoppombyten och desto fler enkla byten.

Mycket fin känsla även idag och framför allt i traven och det var nu mycket länge sedan jag inte kände så efter ett pass.

Jag brukar på helgerna försöka passa  på att fixa med en del som jag bortprioriterar på vardagarna; trädgårdsjobb, skurande av boxväggar där Vicke har slafsat med maten, kloklippning och en massa annat smått och så har det även varit igår och idag.

Soya började löpa igår och går nu med sina rosa bikinibyxor inomhus, bädden jag köpte åt henne i Ullared är en ny favorit och hon växlar mellan denna och ”sin” fåtölj.

Vi har varit ute och cyklat i solen och det har verkligen varit skönt.

Dagens höjdpunkt var när jag bjöd henne på renstek- vi fick en fin köttbit för ett tag sedan men eftersom ingen av oss gillar detta så har vi haft biten liggande i frysen ett tag men nu tillagade jag alltså detta till Soyas enorma förtjusning.

HON tyckte till skillnad från oss verkligen om renen och till och med satte tassarna på diskbänken för att försöka nå det ännu inte svalnade köttet- något hon ( så klart) aldrig gör annars 🙂 .

bild(47)

Det var inte sååå många veckor sedan jag satt och red på denna åker- nu frodas redan en ny gröda.

bild(48)

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>