Tisdag- NU kom hösten!

Brrrr….det tog en dag typ  och sedan infann sig höstkänslan!

Just nu blåser det, det har regnat i flera timmar och det är mörkt och ruggigt= HÖST!

Det var roligt så länge det varade med sommarkänslan men nu får jag nog inse att det är slut för i år.

Som vanligt de senaste tisdagarna var det Christina-träning och jag fortsätter att tycka att det går framåt även om det inte alltid syns jättemycket från gång till gång.

Och ibland blir det ett steg fram och två tillbaka, eller två fram och ett tillbaka eller så står det stilla….men SAMMANTAGET går det trots allt i önskad riktning.

Skolorna och enkla byten var det som avhandlades mest idag,Vicke fick ta i ordentligt och jag gissar att han kanske kommer att ha lite träningsvärk imorgon, inget jag strävar efter (träningsvärk alltså) men så kan det ju bli ibland.

Som jag nämnt innan fyller jag år idag och även om det inte är roligt att bli äldre så är det trevligt att bli firad och det har jag verkligen blivit idag- mycket uppskattat!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia M

    Jo tack! Nog är det allt höstligt och ruggigt idag. Gick i regnet och kollade ström i våra hagar idag och var glad över att jag klätt på mig mitt FHS-fynd, en Uhip-kjol (450 kr). Den var riktigt superbra. Den blev blöt men värmde ändå och var torr inom 30 min efter det slutat regna. Känns som att det redan är ett favoritplagg 😉

    Hästen är faktiskt en årstid som jag gillar. I alla fall om det inte regnar när jag fixar hagar 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>